Kepsar med tryck – ett växande mode

Kategorier Blogginlägg0 kommentarer
kepsar-med-tryck

Kepsar med tryck är en mycket vanlig huvudbonad som många människor använder. De senaste åren har det blivit alltmer populärt mode. Det finns även många olika varianter av kepsar med tyck. På så vis kan du vara säker att du hittar något som passar just dig.

Olika slags kepsar

Kepsar med tryck kommer i en mängd olika varianter: truckerkepsar, snapback-kepsar eller baseball-kepsar är väl de vanligaste på marknaden. Att välja kepsmodell med tryck är lite som att gå in i godisaffären och välja karameller. Olika färgval, modeller eller användningsområden spelar in när du ska välja din keps att designa. Kanske passar en truckerkeps med mesch dig bättre än en 5-panel-keps med snapback? Snapback är egentligen inte mer än själva funktionen som reglerar storleken på kepsen, men har blivit snapback i folkmun. Oavsett vad du väljer att tryck för kepsmodell ska du se till att du har något som passar alla. Genom att enkelt beställa ett gäng olika kepsar med tryck online kan du få olika kepsvarianter från ett och samma ställe. Det är dessutom otroligt smidigt att designar kepsar online, då många webbshoppar med profilprodukter även erbjuder verktyg så du ser designen på din keps direkt.

Kepsar med tryck som reklam

Kepsar med tryck är perfekta presenter till kunder och anställda. Ibland kan det nämligen kännas att det saknas något i din marknadsföring: du har mössor, tröjor, nyckelband och annat smått och gott på ditt lager för give-aways. Kanske tänker du inte på kepsar när du tänker reklam. Men faktum är att de flesta kepsar, även de klassiska basebollkepsarna i olika former, är just reklamkepsar. För visst har du sällan sett en snapback-keps, panelkeps eller basebollkeps utan tryck eller brodyr? Visst, det finns ju såklart undantag, till exempel i de olika webbshopparna för profilprodukter där du kan designa din egen keps med tryck. Men tänk på alla kepsar som meddelar en lagtillhörighet – esset av sport merchandise skulle vi nog säga. Strax efter en match-jersey då. Olika kepsar går i mode, men de riktiga överlevarna är de kepsar som skapar tillhörighet. Jobbar du på ett företag vars varumärke som många vill representera? Ta då chansen att sprid ditt varumärke vidare, och låt medarbetare, kunder eller vänner representera dig med en riktigt schyst keps med logga.

Tryck kepsar med egen logga – marknadsför ditt företag

Med tanke på hur alla sportklubbar jobbar med tryckta kepsar i olika slag så finns det att lära från dem. Bygg upp ett lager med kepsar i: damstorlekar, herrstorlekar eller barnstorlekar. Eller varför inte unisex-kepsar med tryck? På så vis är du alltid redo att klä dina medarbetare med snygga och stilrena kepsar med egen logotyp. Varma sommardagar, på olika event eller se till att dina anställda tar med företagskepsen på semestern. Beställer du snygga och stilrena kepsar med tryck från Plustryck kan du räkna med att du får en kostnadseffektiv marknadsföring, som dessutom är uppskattad av de flesta. En keps med tryck är nämligen lite mer än bara en keps. Förutom att de skyddar knoppen mot sol, regn och vind gör de också något för sammanhållningen på jobbet. Reklamkepsar i olika slag ser till att du förenar din arbetsplats på events och kick-offer. Kanske driver du en verkstad eller liknande där kepsen är en del av arbetsklädseln? Se då till att välja en kepsmodell med omsorg så att dina anställda eller medarbetare vill bära huvudbonaden och det med stolthet.